ИграчиПрекарано време в играене

РангИграчПрекарано време в играенеМачове
1st
ben warden
ben warden1 Години, 143 Дни, 19 Часове, 13 Минути
18,918
2nd
A♥A♣
A♥A♣1 Години, 139 Дни, 16 Часове, 36 Минути
17,166
3rd
AthamRage
AthamRage1 Години, 121 Дни, 1 Часове, 35 Минути
16,195
4th
GD (G.O.D)
GD (G.O.D)1 Години, 115 Дни, 2 Часове, 50 Минути
16,340
5th
BOOK[OF335]DIVINE,S
BOOK[OF335]DIVINE,S1 Години, 114 Дни, 2 Часове, 40 Минути
16,574
6th
Малинина
Малинина1 Години, 113 Дни, 21 Часове, 34 Минути
16,585
7th
han
han1 Години, 106 Дни, 14 Часове, 41 Минути
16,754
8th
'o-o'
'o-o'1 Години, 104 Дни, 13 Часове, 1 Минути
17,842
9th
caurage
caurage1 Години, 99 Дни, 2 Часове, 9 Минути
17,023
10th
Пойдет
Пойдет1 Години, 97 Дни, 2 Часове, 4 Минути
18,528
11th
quasar
quasar1 Години, 93 Дни, 21 Часове, 44 Минути
17,976
12th
jozab-
jozab-1 Години, 91 Дни, 11 Часове, 11 Минути
18,211
13th
PSM
PSM1 Години, 91 Дни, 9 Часове, 38 Минути
18,077
14th
Путь в никуда
Путь в никуда1 Години, 85 Дни, 9 Часове, 30 Минути
16,996
15th
LUDA
LUDA1 Години, 81 Дни, 16 Часове, 53 Минути
17,757
16th
炎MƖƊƝƖƓӇƬƁĿƛȤЄ炎
炎MƖƊƝƖƓӇƬƁĿƛȤЄ炎1 Години, 77 Дни, 22 Часове, 12 Минути
15,510
17th
Я в АДУ
Я в АДУ1 Години, 73 Дни, 17 Часове, 3 Минути
16,665
18th
not a cat
not a cat1 Години, 67 Дни, 5 Часове, 36 Минути
15,411
19th
Re4ka
Re4ka1 Години, 65 Дни, 14 Часове, 33 Минути
15,282
20th
Radiance
Radiance1 Години, 63 Дни, 12 Часове, 16 Минути
14,937
21st
nothin
nothin1 Години, 62 Дни, 4 Часове, 11 Минути
14,639
22nd
I'm done
I'm done1 Години, 62 Дни, 2 Часове, 40 Минути
16,148
23rd
Kaedoe
Kaedoe1 Години, 58 Дни, 4 Часове, 45 Минути
15,860
24th
MAG-NUM
MAG-NUM1 Години, 57 Дни, 0 Часове, 10 Минути
17,432
25th
justAmoment
justAmoment1 Години, 56 Дни, 1 Часове, 16 Минути
14,464
26th
★[$.J.] Cooper
★[$.J.] Cooper1 Години, 54 Дни, 1 Часове, 42 Минути
14,371
27th
Dark DBA
Dark DBA1 Години, 53 Дни, 16 Часове, 45 Минути
13,840
28th
13_____)
13_____)1 Години, 48 Дни, 20 Часове, 55 Минути
14,726
29th
EEmmortal!?
EEmmortal!?1 Години, 47 Дни, 9 Часове, 4 Минути
15,013
30th
TARZAN(jungle)
TARZAN(jungle)1 Години, 40 Дни, 3 Часове, 54 Минути
14,045
31st
z..
z..1 Години, 38 Дни, 4 Часове, 8 Минути
15,262
32nd
PaNtY
PaNtY1 Години, 37 Дни, 11 Часове, 10 Минути
13,292
33rd
Havoc Badger
Havoc Badger1 Години, 36 Дни, 11 Часове, 53 Минути
14,181
34th
Twitch.tv/YoungScientist
Twitch.tv/YoungScientist1 Години, 35 Дни, 14 Часове, 21 Минути
13,804
35th
MikRo
MikRo1 Години, 34 Дни, 6 Часове, 26 Минути
15,189
36th
asdf-
asdf-1 Години, 33 Дни, 22 Часове, 35 Минути
16,857
37th
Noël
Noël1 Години, 30 Дни, 7 Часове, 29 Минути
15,113
38th
AkInCi
AkInCi1 Години, 30 Дни, 5 Часове, 28 Минути
13,500
39th
"SuperTired"
"SuperTired"1 Години, 30 Дни, 4 Часове, 21 Минути
15,839
40th
Opus22
Opus221 Години, 29 Дни, 19 Часове, 56 Минути
14,784
41st
BruTaL_PlaYS
BruTaL_PlaYS1 Години, 28 Дни, 15 Часове, 21 Минути
13,330
42nd
LL!!!
LL!!!1 Години, 27 Дни, 14 Часове, 39 Минути
14,124
43rd
need teammates not primates
need teammates not primates1 Години, 26 Дни, 19 Часове, 44 Минути
15,595
44th
JuicyFrukT
JuicyFrukT1 Години, 26 Дни, 3 Часове, 47 Минути
13,731
45th
humanundeadd/
humanundeadd/1 Години, 26 Дни, 1 Часове, 13 Минути
15,131
46th
☠☠
☠☠1 Години, 25 Дни, 20 Часове, 8 Минути
13,734
47th
[pd]_angel_
[pd]_angel_1 Години, 25 Дни, 14 Часове, 47 Минути
14,926
48th
weedmandota
weedmandota1 Години, 23 Дни, 23 Часове, 37 Минути
13,626
49th
萌新
萌新1 Години, 22 Дни, 12 Часове, 39 Минути
14,295
50th
Wyler
Wyler1 Години, 21 Дни, 23 Часове, 21 Минути
14,822
51st
Secret
Secret1 Години, 21 Дни, 12 Часове, 17 Минути
14,240
52nd
Ψข้าวไข่เจียวΨ
Ψข้าวไข่เจียวΨ1 Години, 20 Дни, 3 Часове, 1 Минути
13,221
53rd
obedear
obedear1 Години, 19 Дни, 16 Часове, 49 Минути
14,876
54th
33
331 Години, 18 Дни, 3 Часове, 23 Минути
12,812
55th
🔥Vovô🔥
🔥Vovô🔥1 Години, 17 Дни, 23 Часове, 26 Минути
12,862
56th
CIK MURNI
CIK MURNI1 Години, 16 Дни, 15 Часове, 25 Минути
12,862
57th
ToUbOuD
ToUbOuD1 Години, 15 Дни, 20 Часове, 31 Минути
13,689
58th
( ͠° ͟ʖ ͡°)
( ͠° ͟ʖ ͡°)1 Години, 14 Дни, 16 Часове, 49 Минути
13,993
59th
Werwolf
Werwolf1 Години, 12 Дни, 5 Часове, 55 Минути
13,854
60th
Iren
Iren1 Години, 11 Дни, 5 Часове, 8 Минути
12,562
61st
^_^
^_^1 Години, 11 Дни, 3 Часове, 41 Минути
12,302
62nd
Gary
Gary1 Години, 10 Дни, 20 Часове, 34 Минути
14,025
63rd
TU VIEJA LA VENDE MACA
TU VIEJA LA VENDE MACA1 Години, 10 Дни, 15 Часове, 8 Минути
14,348
64th
Sassenach #2018-07-04
Sassenach #2018-07-041 Години, 9 Дни, 5 Часове, 46 Минути
12,987
65th
smatrox
smatrox1 Години, 9 Дни, 3 Часове, 37 Минути
13,444
66th
only shit pickers nothing more
only shit pickers nothing more1 Години, 9 Дни, 0 Часове, 14 Минути
12,678
67th
MaH9IK
MaH9IK1 Години, 8 Дни, 1 Часове, 58 Минути
13,228
68th
testy.wc
testy.wc1 Години, 7 Дни, 21 Часове, 44 Минути
13,616
69th
Chaychan
Chaychan1 Години, 7 Дни, 4 Часове, 21 Минути
13,789
70th
aggshsh
aggshsh1 Години, 7 Дни, 0 Часове, 7 Минути
13,934
71st
WG.Meracle-
WG.Meracle-1 Години, 6 Дни, 2 Часове, 56 Минути
14,168
72nd
Immortal_
Immortal_1 Години, 5 Дни, 10 Часове, 27 Минути
13,510
73rd
DICK BALLS
DICK BALLS1 Години, 4 Дни, 11 Часове, 57 Минути
12,986
74th
Murder.15
Murder.151 Години, 4 Дни, 4 Часове, 43 Минути
13,161
75th
Soulsurfer
Soulsurfer1 Години, 3 Дни, 22 Часове, 36 Минути
12,730
76th
啊傻
啊傻1 Години, 3 Дни, 9 Часове, 35 Минути
14,013
77th
D9D9 Dima
D9D9 Dima1 Години, 2 Дни, 19 Часове, 48 Минути
13,615
78th
8ird
8ird1 Години, 2 Дни, 4 Часове, 3 Минути
12,826
79th
🍃 | Marju
🍃 | Marju1 Години, 1 Дни, 20 Часове, 19 Минути
13,512
80th
VTR
VTR1 Години, 1 Дни, 8 Часове, 19 Минути
12,843
81st
T3ALJAY
T3ALJAY1 Години, 1 Дни, 6 Часове, 13 Минути
13,580
82nd
K/D/A matters ☑
K/D/A matters ☑1 Години, 0 Дни, 7 Часове, 27 Минути
13,381
83rd
蓠 ʚɞ՞
蓠 ʚɞ՞1 Години, 0 Дни, 0 Часове, 41 Минути
12,687
84th
ANOMALY
ANOMALY364 Дни, 19 Часове, 35 Минути
13,756
85th
Čtyřhvězdičkový generál
Čtyřhvězdičkový generál364 Дни, 0 Часове, 40 Минути
14,408
86th
Dr. Babushka
Dr. Babushka363 Дни, 22 Часове, 7 Минути
13,431
87th
F E I N H O
F E I N H O363 Дни, 14 Часове, 45 Минути
12,541
88th
ヨノワルさま
ヨノワルさま363 Дни, 2 Часове, 11 Минути
13,904
89th
1991
1991362 Дни, 21 Часове, 45 Минути
12,978
90th
TrillRecognizeTrill
TrillRecognizeTrill362 Дни, 11 Часове, 17 Минути
12,650
91st
FucK-Le-FuN
FucK-Le-FuN362 Дни, 0 Часове, 3 Минути
12,048
92nd
< blank >
< blank >361 Дни, 12 Часове, 28 Минути
14,225
93rd
觅
361 Дни, 7 Часове, 45 Минути
13,056
94th
fiend
fiend360 Дни, 20 Часове, 35 Минути
14,051
95th
La Mer
La Mer360 Дни, 16 Часове, 7 Минути
13,815
96th
ЧЕЧЕНЕЦ
ЧЕЧЕНЕЦ360 Дни, 7 Часове, 10 Минути
13,000
97th
Caba
Caba360 Дни, 5 Часове, 55 Минути
12,602
98th
DefQon
DefQon360 Дни, 3 Часове, 45 Минути
13,584
99th
Atlas
Atlas359 Дни, 14 Часове, 2 Минути
12,854
100th
CORE OR FEED OMFG
CORE OR FEED OMFG359 Дни, 8 Часове, 20 Минути
13,274

Последна актуализация